Пригоди

У Нікополі розстріляли заступника міського голови

У Нікополі, що на Дніпропетровщині, 8 лютого сталась жахлива подія, яка сколихнула місцеву спільноту: у світлі дня було жорстоко розстріляно автомобіль Віталія Журавльова, заступника міського голови. За попередніми даними, злочин відбувся близько 9-ї ранку, коли на вулиці міста з’явилась невідома особа в військовій формі, що відкрила вогонь по автомобілю чиновника.

Цей зловісний акт не лише забрав життя Віталія Юрійовича, але й викликав пожежу в його автівці, внаслідок якої машина була повністю знищена. Правоохоронці, які прибули на місце події, виявили в салоні тіло 59-річного чоловіка та негайно почали пошуки нападника, використовуючи зібрані прикмети та речові докази.

Відомо, що Журавльов Віталій Юрійович був заступником міського голови Нікополя Олександра Саюка з 2021 року. Був членом політичної партії Всеукраїнське обʼєднання «Батьківщина» та керівником Громадської Спілки «Нікопольці».

Наразі Дніпропетровська обласна прокуратура веде досудове розслідування за фактом умисного вбивства, щоб встановити всі обставини цього варварського акту та знайти злочинців.

Також TrueUА повідомили джерела у правоохоронних органах, що позашляховик розстріляли люди у військовій формі.

Внаслідок обстрілу сталося загоряння автомобіля, а водій отримав численні проникливі вогнепальні поранення, від яких помер на місці події.

Одна з основних версій — конфлікт з місцевим угрупуванням, який тягнеться з 2017 року.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button