Пригоди

Скоїв наїзд на велосипедиста - на Миколаївщині слідчі поліції затримали нетверезого водія

Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди

Цей материал також доступний

6 лютого 2024 року, близько 17:10 поблизу с. Мартинівка Прибужанівської громади 42-річний водій ВАЗ-2105 скоїв наїзд на велосипедиста, про це повідомляє Вознесенське районне управління поліції.

“Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувався 66-річний велосипедист, якого з місця події з тілесними ушкодженням різного ступеня тяжкості госпіталізували до медичного закладу.

Під час освідування за допомогою алкотестеру Драгер у видихуваному повітрі 42-річного керманича легковика виявили 2,28 проміле алкоголю”, – йдеться в повідомленні.

велосипед

За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Водія ВАЗівки слідчі райуправління поліції затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до Вознесенського районного управління поліції за адресою: м. Вознесенськ, вул. Київська, 24, або за телефонами 066-912-50-27, 102.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button