СуспільствоТема дня

"Тут нічого немає", - молодь про дозвілля в Корабельному районі

Опитування (відео)

Цей материал також доступний

Вечір, на вулицях Миколаєва чутно дзвінкий сміх: молодь вийшла на прогулянки. Кореспондентка Кorabelov.info питала в молодих людей про їхнє дозвілля, цікавлячись, чим займається майбутнє нашої країни у свій вільний час, чого не вистачає юному поколінню саме в Корабельному районі нашого міста.

«Займаємося у вільний час нічим, бо тут особливо нічого немає, і треба постійно їхати в місто… Хотілося б тут якийсь центр – компьютерний ігровий клуб», – каже одна з дівчат.

«У вільний час ми працюємо, завжди працюємо, читаємо книжки, розвиваємося. Ми вважаємо, що для сучасної молоді не вистачає розвитку. Я думаю, в Корабельному районі мало парків, де молодь може сидіти», – зазначає інша.

Мало розважень у Корабельному районі – всі підлітки їдуть у центр. Хотілося би більше якихось кафе, напевно”, – висловив свою думку один з опитаних парубків.

“Катаємося на мотоциклі (у нас є права), дуже цікаво проводимо час. Що хотілося би додати в нашому районі? Щоб були якісь концерти, свята, сворення якоїсь атмосфери, щоб було весело тут. А то людей мало, дуже мало, люди не приїздять, дуже все нудно”, – ділиться своїми роздумами молодий гонщик.

Зустріли ми й завзятих спортсменів. Кажуть, їм мало спортивних майданчиків для тренувань, парків, бігових та велосипедних доріжок.

Отже, частина молодих людей мають амбітні цілі і витрачають дозвілля на розвиток свого потенціалу. А хтось просто розважається, адже і відпочинок потрібен усім.

Можливо, тема розваг не є пріоритетною під час війни. Але потрібно розуміти, що психологічний стан молоді впливає на наше майбутнє. Відпочинок – невід’ємна частина емоційного розвантаження та відновлення сил. А країна потребує здорових, сильних та прогресивних молодих людей.

Аліна Ковальчук

Нагадаємо, ми писали:

Читайте також: “Все чьотко”? Мешканці Корабельного – про владу і проблеми району (опитування). ВІДЕО

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button