Пригоди

"Хотів поїздити": 23-річний мешканець Миколаївщини викрав автівку та сховав її на своєму подвірʼї

Досудове розслідування триває

Цей материал також доступний

Вдень 2 лютого 2024 року до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення від мешканця райцентру про те, що викрали його автомобіль Opel Kadett. Зі слів заявника, незамкнений легковик знаходився на вулиці неподалік його домоволодіння із ключами у замку запалення. Про це повідомило 3 лютого Вознесенське районне управління поліції.

У ході вжитих слідчо-розшукових заходів оперативники карного розшуку встановили викрадений автомобіль на території одного із домогосподарств за декілька кілометрів від місця злочину та встановили особу зловмисника. 23-річний фігурант викрав автівку та сховав її на своєму подвірʼї.

“Молодик раніше вже потрапляв в поле зору правоохоронців за вчинення майнових злочинів. А свій вчинок пояснив бажаннями поїздити на автомобілі”, – зазначають правоохоронці.

Слідчі поліції затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За узгодженням із Вознесенською окружною прокуратурою затриманому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає позбавлення волі до п’яти років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button