Спорт

Ольга Харлан - претендентка на міжнародну жіночу премію «‎WOMEN OF IMPACT»

Харлан представлена у номінації "Спотривні досягення"

Цей материал також доступний

Журнал «ELLE Україна» розпочала голосування в рамках міжнародної премії «‎WOMEN OF IMPACT», яка заснована мережею видань ELLE. Серед претенденток на нагороду стала миколаївська шаблістка Ольга Харлан, про це йдеться на сайті журналу.

Лауреатки «‎WOMEN OF IMPACT UKRAINE» будуть оголошені на урочистій церемонії 5 березня 2024 року з урахуванням ваших голосів на підтримку в таких номінаціях:

  • волонтерство;
  • реабілітаційна медицина;
  • популяризація креативного іміджу за кордоном;
  • інформація та медіа;
  • гуманітарні ініціативи та громадські організації;
  • спортивні досягнення.

Останню «спеціальну» номінацію організатори конкурсу оголосять вже під час церемонії нагородження.

Харлан представлена у номінації “Спотривні досягення” та змагатиметься з неменш яскравими українськими спортсменками: Еліною Світоліною та Мариною Бех-Романчук.

Ольга Харлан

Голосування триває до 1 березня 2024 року на сайті «ELLE Україна».

“Буремні часи переводять фокус уваги на зовсім інші людські цінності та кидають нові виклики. У тяжку годину «ELLE Україна» віддає шану сильним, незламним жінкам і відзначає впливових особистостей, які присвячують своє життя соціально важливим ініціативам і попри виклики доводять, що для українок немає перешкод. Небайдужість, дієвість, голоси, до яких дослухаються, — все це об’єднує номінанток проєкту WOMEN OF IMPACT в Україні”, – зазначають на сайті.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button