Пригоди

"Лежить у лікарні зі струсом мозку", - на Київщині черговий скандал через примусові повістки

Представники ТЦК після видачі повістки викликали невідомих осіб, які побили чоловіка

Цей материал також доступний

В Україні черговий скандал через примусові повістки, у соцмережах зʼявилась інформація про побиття водія вантажівки на Київщині. 55-річного українця серед дня жорстоко побили невідомі особи на очах дружини після того, як їхню машину зупинили представники ТЦК. Останні за цим спостерігали разом з поліціянтом.

Про це повідомляє донька потерпілого Вероніка Кольцова у Facebook, опублікувавши допис 3 лютого 2024 року. Жертвою свавілля правоохоронців став її батько – Кольцов Андрій Олександрович. За її словами, інцидент стався 30 січня в селі Рудницьке (Броварського району) приблизно о 12:30. Вона зазначає, що її публікацію вже кілька разів видаляли через скарги.

“Ось, як у нас в Києві зупиняє ТЦК водіїв далекобійників. Викликають невідомих осіб, після видачі повістки та перевірки документів. Та б’ють ледве не до смерті. Мій тато, якому 55 років, у якого немає пальця на лівій руці та він майже не відчуває руки взагалі, на даний момент лежить у лікарні зі струсом мозку”, – заявила дівчина.

Дівчина уточнила, що все відбувалося наступним чином:

“В момент, коли приїхали дві машини, які викликали ТЦК, моя мама почала знімати відео, тому що зрозуміла, що зброя не просто так знімається з запобіжника, й не просто так патронник заправляється патронами! В цей момент мого тата витягнули з машини та він впав на спину, і в цей же час дві особи постукали в пасажирські двері де сиділа мама, вона відкрила двері та перед нею стояли дві “людини” з направленою зброєю на неї, та сказали виходити з машини! Поки мого тата били, в мами забирали телефон та видаляли все що можливо тільки”.

За її словами, за процесом побиття спостерігав поліцейський та працівники ТЦК, які ніяк не втрутилися у ситуацію.

“Працівник поліції, який приїхав до цього, стояв в стороні, руки в карманах, й дивився на всю цю ситуацію та ніяк не реагував. Так само як ТЦК, стояли та просто дивились, як на їхніх очах ледве не вбивають людей”, – зазначила вона.

допис

За словами Вероніки Кольцової, її родина підтримує ЗСУ та розуміє, що таке втрати на фронті, і що хлопців треба замінювати. Водночас вона каже, що її батько добровільно розписався на повістці, ще до інциденту з побиттям.

Донька постраждалого шокована ситуацією та вимагає розголосу цієї історії. Також вона опублікувала у Facebook скріншот з коментарем поліції Броварського району, де повідомили, що розпочато досудове розслідування за фактом нанесення тілесних ушкоджень. Зараз правоохоронці проводять слідчі дії.

Однак наразі ніякого допису щодо цього на сторінці відомства немає.

коментар поліції

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button