Суспільство

Українські нардепи активно купують авто та нерухомість під час війни

Упродовж першого року тривалого військового конфлікту значна частина українських парламентаріїв значно розширила свої активи. Зокрема, кожен третій народний депутат, що подав фінансову декларацію за 2022 рік, став власником нового автомобіля або об’єкта нерухомості.

За цей період, за даними “Економічної правди”, депутати задекларували придбання 134 нових транспортних засобів, до того ж, це стало доповненням до вже існуючих 304 автівок. Особливу популярність серед парламентаріїв здобули автомобілі марок Mercedes та Lexus.

Також помітний інтерес народних обранців до придбання нерухомості. Загалом, нардепи заявили про 260 нових об’єктів нерухомості, що є значним доповненням до майже тисячі об’єктів, придбаних до моменту початку повномасштабних бойових дій.

Серед фракцій, які найбільше “окреслились” у цьому плані, вирізняються представники “Слуги народу” та групи “Довіра”. Вони продемонстрували найвищі показники збільшення авто та нерухомості на душу народного депутата. Водночас, значна частина майна,

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button