Пригоди

Через падіння уламків БпЛА на Миколаївщині горіла вантажівка, водія травмовано

Стан постраждалого наразі стабільний

Цей материал також доступний

У ніч на 30 січня 2024 року російські війська вчергове вдались до повітряної атаки населених пунктів, в тому числі й на Миколаївщині. Силами й засобами протиповітряної оборони на Миколаївщині знищено БпЛА типу «Shahed-136/131». Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

“В результаті падіння уламків збитого БпЛА в одному з районів області на дорозі загорівся вантажний автомобіль, який перевозив насіння соняшника. Вогнеборці оперативно ліквідували пожежу на площі 70 кв.м. Водій транспортного засобу отримав черепно-мозкову травму був госпіталізований до медичного закладу. Стан постраждалого наразі стабільний”.

Від ДСНС до гасіння залучались 5 рятувальників, 1 спецавтомобіль. Додатково на місці працювали правоохоронці та бригада швидкої медичної допомоги, – зазначають в ГУ ДСНС в Миколаївській області.

“Миколаївський район: учора, 29 січня, о 20:47, 23:31 та сьогодні вночі, 30 січня, о 00:22 ворожі артилерійські обстріли фіксувалися по населеним пунктам Куцурубської громади. Постраждалих немає”, – також повідомляють в ОВА.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button