Суспільство

Нові правила парковки на вулиці Нікольській у Миколаєві: обмеження часу та вимоги до "кишень"

Авто повинні розміщуватися так, щоб не перешкоджати проїзду інших машин

Цей материал також доступний

На вулиці Нікольській у Миколаєві запроваджують нові обмеження для стоянки транспортних засобів: паркування буде дозволено лише протягом певних годин і на конкретному ділянці, який простягається від вулиці Малої Морської до вулиці Лягіна.

Олег Кукс, керівник місцевого управління транспорту, наголосив на цьому. Він також зазначив, що паркувальні “кишені” біля комерційних приміщень можна буде використовувати для стоянки, але лише за умови, що вони відповідають державним будівельним нормам (ДБН). Це означає, що автомобілі повинні розміщуватися так, щоб не перешкоджати проїзду інших транспортних засобів.

Кукс зазначив, що бізнесмени, яким належать ці паркувальні “кишені”, проігнорували попередні вимоги міської адміністрації щодо приведення їх до відповідності з ДБН, хоча ці вимоги були висунуті ще рік тому.

Якщо “кишені” для паркування не будуть приведені у відповідність із зазначеними нормами, то залишати там автомобілі буде заборонено, незалежно від того, чи це приватна територія власників комерційних об’єктів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button