СуспільствоТема дня

"Люди не можуть пройти": в Корабельному банк захватив сходову клітину в будинку

Коли цей бардак закінчиться!?, - питає мешканка гуртожитку. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Мешканці багатоквартирного будинку, розташованому в Корабельному районі міста Миколаєва, звернулись до місцевої влади за допомогою вирішити питання з незаконною самозабудовою в першому під’їзді журтожитку по пр. Богоявленському, 340:

“Коли цей бардак закінчиться!!? Коли сходову клітину приведуть до ладу? Коли будуть наказані ті, хто дав дозвіл? Коли знесуть незаконно встановлену стіну?”, – опублікувала свій допис із зверненням до міського голови в січні 2024 року Анастасія М. в Facebook-групі “Contact Center при Миколаївській міській раді”.

В опублікованому відео жінка розповіла докладно про ситуацію та поцікавилась, куди все ж таки звертатись, щоб вирішити питання:

“Хто дав дозвіл “Райффайзен Банку” зробити ось такий прохід? Для того, щоб можна було піднятись з першого на другий поверх, ось дивіться, наскільки малесенький прохід. Може пройти бочком одна людина, а для того, щоб піднятися на другий поверх, нам просто взяли й обрізали поруччя. Архітектура не може на це дати відповідь, ніхто з нашої міської влади не може дати відповідь.

Тобто мамочка з коляскою, люди з інвалідністю та інші люди не можуть зайти до свого помешкання. Ви бачите, наскільки малесенький проліт залишили, й ніхто не може знайти ніякого впливу на нашу архітектуру, на нашу місцеву владу. Може, хтось нам підкаже, куди нам звертатися (мешканцям будинку) для того, щоб врегулювати це питання та прибрати запасний вхід, який без нашого дозволу зробив собі “Райффайзен Банк”.

“Contact Center при Миколаївській міській раді” передав звернення до представника Керуючої компанії “Місто для людей Миколаїв” Жанні Любченко. Однак відповіді станом на 29 січня 2024 року автору посту так і не надійшло.

“Це питання потрібно передавати до Архітектури міста , ДСНС міста Миколаєва. Архітектура не хоче даже виходити на місце заявників та обстежити і дати заключення про порушення норм!!!”, – зазначає автор скарги.

“Порушені правила протипожежної безпеки. До пожежників. 2. Порушено все, що може бути порушено. Хто ваш будинок обслуговує? До всіх в письмовому вигляді, і з фото об’єкту…”, – радить Валерій В.

“Знайдіть юриста! І всім під’їздом подайте на цей банк до суду. І ви відсудите у нього ремонт під’їзного майданчика, поручнів, а найголовніше – моральну шкоду всім мешканцям! Це буде швидше і продуктивніше, ніж ходити чиновниками. Не сподівайтеся ні на кого, лише на себе”, – Алла Д.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button