ПригодиСуспільствоТема дня

"За договірну ціну... стань членом збірної": посадовців на Миколаївщині звинувачують у "схемі" для ухилянтів

"Ухилянтів можуть зробити спортсменами збірних команд та надати документ, щоб отримати бронь"

Цей материал також доступний

Небайдужий та активний миколаївець Володимир Рудниченко, який наразі захищає україну в лавах ЗСУ,  написав у соцмережі “Фейсбук” про підозри щодо створення нової корупційної схеми в Миколаївській області:

“Не хочеш до ЗСУ, стань членом збірної України з будь якого виду спорту. Саме такий спосіб ухилення від мобілізації пропонують посадовці на Миколаївщині. Як стало відомо, що за договірну ціну, ухилянтів можуть зробити спортсменами збірних команд та надати відповідний документ, щоб отримати бронь, також можна раптово стати тренером чи методистом спортивного комунального закладу, щоб мати бронь від призову.

Ухилянти активно шукають підходи до посадовців, пов’язаних зі спортом, щоб отримати необхідні документи в обмін на грошові знаки за комерційним курсом…”

“І на останок, як стало відомо, з України в бік одної зі скандинавських країн виїхав майстер спорту України та суддя національної категорії з важкої атлетики з Миколаєва, який є призовного віку, але мабуть вирішив пересидіти в теплому місті своєю дупкою оту війну та повернутися, коли все стихне… По якій схемі і через кого поїхав, є певні думки, але вони потребують подальшої перевірки… Далі буде”, – додав захисник України.

Читайте також:
“Якщо ти ухилянт – сиди вдома. Ти не маєш права жити повним життям і кайфувати”, – Кім

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button