Суспільство

Миколаївська рада передала майно військовим на суму понад 17,6 млн гривень

Із масштабного - автівки для ГУР

Цей материал також доступний

25 січня 2024 року на сесії Миколаївської міської ради погодили передачу майна військовим на загальну суму понад 17,6 млн гривень. Під час своєї доповіді начальниця відділу оренди комунального майна Тетяна Дмитрова, зазначила, що у зв’язку з воєнним станом ці проєкти рішення не підлягають розголошенню та публікації на офіційному сайті мерії.

Однак після сесії міський голова Олександр Сєнкевич коротко повідомив, що мова йде про 11 автомобілів, генератори, системи очищення води з комплектуючими.

“Із масштабного – автівки для ГУР. Їх за кошти міського бюджету придбало підприємство “Миколаївські парки”. Оформимо необхідні документи і передамо військовим. Фото обов’язково покажу.

Ще одне авто передаємо до підрозділу МВС.

Також рішенням міської ради підтвердили передачу автівок 123-ій бригаді ТрО. Про це я вам писав. Автомобілі вже у захисників – їх у тому числі використовують мобільні групи, які знищують шахеди на Миколаївщині.

Хоч бюджет нашої громади цього року критично малий, місто і надалі буде допомагати захисникам”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button