СуспільствоТема дня

13 протоколів на мешканців за тиждень - результат "санітарних" рейдів у Корабельному

З домовласниками проведено роз'яснювальну роботу

Цей материал також доступний

Адміністрації районів міста щотижня перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в місті. З цією метою з 15 по 19 січня 2024 року фахівці адміністрацій виконали обстеження територій, під час яких звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів, провели роз’яснювальні роботи та ряд інших заходів. Про це повідомляє 22 січня Миколаївська міська рада.

У Корабельному районі провели огляд вулиць приватного сектору: Торгова, Янтарна, Приозерна, Пилипа Орлика, пров. Колективний, пров. Фруктовий, пр. Богоявленський, пр. Корабелів.

За підсумками роботи виявили ряд порушень. На порушників склали 13 адміністративних протоколів, надали 37 попереджень домовласникам та провели роз’яснювальну роботу.

В Інгульському районі протягом тижня спеціалісти адміністрації провели обстеження території по проспектам Миру та Богоявленському. За результатами роботи склали 31 протокол.

У Центральному районі оглянули вулиці 1 Екіпажна, 9 Воєнна, Маріупольська, Нікольська, 3 Слобідська, 6 Слобідська, проспект Центральний та мікрорайони Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Перевірили 56 об’єктів, за результатами склали 23 адміністративні протоколи.

У Заводському районі провели обстеження території по вулицях Крилова, Курортна, Біла, провулках 4 Парниковий, 5 Парниковий. За результатами склали 16 адміністративних протоколів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button