Пригоди

Намагався виїхати до Молдови за 2000 доларів: судитимуть ще одного жителя Миколаївщини

Після вручення неправомірних коштів чоловіка було затримано

Цей материал також доступний

Прокурори Дністровської окружної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно жителя Миколаївської області за фактом надання службовій особі неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України). Про це повідомляє 19 січня 2024 року Чернівецька обласна прокуратура.

За даними слідства, вважаючи себе таким, що має право на перетин кордону України під час дії воєнного стану, 38-річний чоловік намагався виїхати до Молдови через міжнародний пункту пропуску «Сокиряни-Окниця», що у Дністровському районі Чернівецької області.

Після того, як прикордонники повідомили про виявлені невідповідності у наданих ним документах, громадянин намагався вирішити питання за 2000 доларів США. Прикордонний наряд від хабаря відмовився. Після вручення неправомірних коштів чоловіка було затримано.

Досудове розслідування у зазначеному провадженні здійснювали слідчі Дністровського районного відділу поліції за оперативного супроводу співробітників відділу внутрішньої та власної безпеки Чернівецького прикордонного загону.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button