Пригоди

Небезпечна знахідка у лісосмузі: мешканець Миколаївщини добровільно видав зброю поліції

Чоловік помітив білий поліетиленовий мішок зі зброєю

Цей материал також доступний

Поліцейські офіцери громад Миколаївщини продовжують проводити роз’яснювальну роботу з населенням щодо необхідності добровільної видачі органам влади знайденої зброї, боєприпасів та вибухових речових особливо на територіях, де відбувались активні бойові дії, а також вилучати її у громадян.

Про це повідомляє 19 січня 2024 року сектор взаємодії з громадами УПД ГУНП в Миколаївській області.

“Сьогодні, 19 січня, до поліцейського офіцера Шевченківської громади звернувся мешканець села Миколаївське. Чоловік повідомив, що вдень у лісосмузі біля села він помітив білий поліетиленовий мішок. Коли заглянув усередину, побачив там озброєння – автомат Калашникова, 280 патронів калібру 5.45, гранату РГД-5, два підривники до гранат та 47 мішечків із артилерійським порохом”, – йдеться в повідомленні.

Вилучену зброю та боєприпаси поліцейський офіцер громади передав до відділення поліції №4 Миколаївського районного управління ГУНП в Миколаївській області (Вітовське ВП).

“Шановні громадяни! Якщо ви випадково виявили вибухонебезпечний предмет чи зброю, одразу зателефонуйте на спецлінію 102 або зверніться до поліцейського офіцера громади.

Нагадуємо, що відповідно до частини 3 статті 263 Кримінального кодексу України не підлягає кримінальній відповідальності особа, яка добровільно здала органам влади зброю, бойові припаси, вибухові речовини та вибухові пристрої”,  – нагадують правоохоронці.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button