Суспільство

"Стати сучасним, динамічним містом", - у Миколаєві презентували проєкт Плану відновлення та розвитку

План спрямований на створення ефективного, конкурентоспроможного та комфортного міста

Цей материал також доступний

18 січня 2024 року в Миколаєві відбулося засідання громадськості, присвячене обговоренню оцінки потреб та стратегічного планування відновлення й розвитку місцевої громади. Про це повідомляє міськарада з посиланням на Агенцію розвитку Миколаєва. Під час заходу Тарас Бик, член правління Агенції відновлення та розвитку, виступив із презентацією, в якій детально розглянув оцінку потреб.

Під час заходу обговорювалися різні аспекти коротко- та довгострокових цілей проєкту.

“В Миколаєві існує багато прибуткових проєктів, які спрямовані на отримання соціальних вигод та утримання інфраструктури. По-перше, у нас є значний потенціал, а, по-друге, велика кількість можливостей для того, щоб впроваджувати нові ініціативи. Слід розуміти, що донорська допомога не є вічною, тому нам слід готуватись до того, що ми повинні самостійно забезпечувати себе та армію”, – розповів Тарас Бик.

Зазначимо, що проєкт Плану відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади спрямований на створення ефективного, конкурентоспроможного та комфортного міста з активною громадою.

Напрями щодо залучення фінансових ресурсів, стимулювання інвестицій, створення робочих місць та розвитку перспективних галузей будуть сприяти підвищенню конкурентоспроможності Миколаєва. У фокусі проєкту – розвиток бізнес-інфраструктури.

Також проєкт Плану відновлення та розвитку Миколаївської міської територіальної громади передбачає активну молодіжну політику, інтеграцію ветеранів війни та впровадження ефективних інструментів участі громадян у процесах відновлення та прийняття управлінських рішень. Розвиток громадянського суспільства буде важливим аспектом стратегії.

“Миколаїв має намір стати сучасним, динамічним та життєздатним містом, де громада відчує ефективні зміни у всіх аспектах свого життя. Наша стратегія – це шлях до процвітання та спільного успіху”, – заявив Тарас Бик.

Читайте новини першими
Back to top button