Культура

"На боці світла та надії": в Миколаєві відкрилась виставка фоторобіт, присвячених маякам

Виставка проходить в межах регіонального проєкту «Вогні Півдня. Люди – маяки»

Цей материал також доступний

16 січня 2024 року в Миколаївському музеї суднобудування і флоту відкрилась персональна виставка фоторобіт Олександра Уса «На боці світла та надії». Світлини про маяки нашого краю вражають оригінальними ракурсами і особливими зображеннями навколишнього оточення маяків, – повідомляє Миколаївська міська рада.

Олександр Ус — відомий фотохудожник, керівник міжнародного творчого об’єднання «Спокуса». Виставка проходить в межах регіонального проєкту «Вогні Півдня. Люди – маяки».

виставка фоторобіт

Ідея створення галереї маяків півдня України виникла у пана Олександра більше п’яти років тому. Митець сприймає кожен маяк, немов живу істоту, намагається знайти щось особливе і неповторне не тільки в архітектурі споруди, але й у характері маяка.

Автор особисто побував всередині багатьох маяків, підіймався нагору, спілкувався з особливими людьми — доглядачами маяків, які присвячують життя своєму маякові.

Світлини, представлені в експозиції даного авторського проєкту, вражають оригінальними ракурсами зйомок і особливими зображеннями навколишнього оточення маяків. Наразі експонується 17 робіт у великій виставковій залі музею.

Виставка відкрита для перегляду з 09:00 до 17:00 щодня, крім понеділка. 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button