Пригоди

У Миколаєві власник магазину "взяв у заручники" продавчиню та вимагав повернути "нестачу"

Дівчину протягом кількох годин силою утримували в закритому приміщенні

Цей материал також доступний

У Миколаєві увечері понеділка, 15 січня 2024 року, власник магазинчика звинуватив продавчиню-стажерку у нестачі, після чого закрив її у приміщенні та відмовлявся випускати протягом кількох годин, вимагаючи повернути “борг”. Про це повідомляє видання “Новини-N“.

Інцидент стався у магазинчику “Фортеця” на розі вулиці Садової та проспекту Центрального. Як розповіли на місці безпосередні учасники, увечері власник магазину приїхав та заявив дівчині-продавцю, що у касі нібито не вистачає 2000 гривень. З цієї причини він зачинив вхідні двері і пригрозив, що працівниця не вийде з приміщення, поки “не поверне борг”. При цьому дівчина запропонувала викликати на місце поліцію та “зняти” касу, щоб підтвердити нестачу, проте підприємець відповів відмовою. Таким чином чоловік утримував співробітницю кілька годин, не дозволяючи вийти та вимагаючи грошей. Зрештою продавець зуміла відправити СМС-повідомлення своєму знайомому, який приїхав на місце і спробував поговорити з власником магазину, однак і це не мало дії — чоловік відмовлявся випускати дівчину. Товариш, що приїхав, викликав поліцію. Тільки після цього підприємець відчинив двері та налякана співробітниця змогла вийти.

При цьому навіть у присутності поліції власник не став знімати касові залишки, щоб підтвердити зникнення коштів.

Внаслідок цього дівчина, яку протягом кількох годин силою утримували в закритому приміщенні, заявила про намір написати заяву в поліцію про незаконне позбавлення волі.

Паралельно слідчі займуться і розслідуванням можливої ​​нестачі в касі, якщо така була.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button