Суспільство

В результаті "санітарних" рейдів у Корабельному районі за тиждень складено 14 протоколів

Надано 36 попереджень

Цей материал також доступний

Фахівці Миколаївської міської ради перевіряють дотримання Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку. Щотижня рейди проводять співробітники районних адміністрацій, про це повідомляє 15 січня 2024 року пресслужба Миколаївської міської ради.

Минулого тижня обстеження тривали з 8 до 12 січня – фахівці звертали увагу на санітарний стан закладів торгівлі та сфери послуг, приватного сектору, прилеглої території та наявність угод на вивіз твердих побутових відходів. За результатами роботи було складено 69 адміністративних протоколів та 36 попереджень

Так, у Корабельному районі перевірили санітарний стан приватного сектору. Зокрема, обстежили вулиці Гетьмана Сагайдачного, Ольшанців, Янтарну, Торгову.

Було виявлено низку порушень правил благоустрою міста – складування будівельних матеріалів та будівельного сміття, відсутність покажчиків будинків. У підсумку на порушників склали 14 адміністративних протоколів. Також надано 36 попереджень домовласникам та проведено роз’яснювальну роботу щодо обов’язкової наявності договору на вивіз ТПВ та утримання прилеглої території в задовільному санітарному стані.

На території Заводського району рейди провели на вулицях Новосільській, Дмитрієва, М. Морській, Богородичній, Пограничній, Даля. За результатами роботи складено 15 адміністративних протоколів.

У Центральному районі обстежили вулиці В. Морську, Спаську, Нікольську, а також мікрорайони Варварівка, Матвіївка, Тернівка. Загалом перевірили 47 об’єктів. Фахівці склали 15 адміністративних протоколів.

В Інгульському районі перевірили територію по пр. Миру, від ринку «Колос» до площі Перемоги, вул. Космонавтів, а також пр. Богоявленський, від вул. Авангардної до вул. Космонавтів. За порушення правил благоустрою складено 25 адміністративних протоколів.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button