Пригоди

Миколаївцю, що жорстоко вбив свою сусідку через крадіжку грошей, загрожує довічний строк

Вбивство сталося у серпні 2023 року

Цей материал також доступний

У серпні 2023 року в мікрорайоні Варварівка Миколаївського району сталося вбивство. Тоді до відділення поліції №1 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 48-річного місцевого мешканця про те, що в дачному будинку він виявив тіло колишньої дружини. Судово-медичний експерт виявив на її тілі ознаки насильницької смерті, – повідомляє ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

У результаті проведеного комплексу оперативно-розшукових заходів оперативники встановили, що до вбивства 45-річної жінки причетний її сусід. Поліцейські з’ясували, що того дня зловмисник разом з потерпілою вживали спиртні напої.

Підозрюваний пояснив, що після випитого він заснув. Згодом прокинувся і пішов додому, повертаючись, виявив, що з його кишені зникли кошти в сумі сім тисяч гривень. Зловмисник, запідозривши у крадіжці знайому, повернувся до її будинку та почав бити жінку дерев’яними ніжками від стільця. Після чого вона зізналась та віддала гроші чоловіку, але той, прив’язавши руки та шию жінки до батареї, продовжував її бити молотком по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. Після вчиненого злочину чоловік викинув знаряддя злочину в кущі неподалік від свого будинку, а свої особисті речі склав у пакет, який залишив у полі.

Тоді зловмиснику слідчі повідомили про підозру за п. 4 ч. 2 ст. 115 КК України Кримінального кодексу України «Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю». І суд обрав йому запобіжний захід у вигляді арешту.

Нині слідчі слідчого управління обласного главку поліції завершили досудове розслідування вказаного кримінального провадження. Прокурори Миколаївської обласної прокуратури затвердили та скерували обвинувальний акт до суду.

Зловмисникові загрожує до довічного ув’язнення.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button