Пригоди

Миколаївські поліцейські встановили молодика, який вдарив водійку тролейбуса

Ним виявився 33-річний місцевий мешканець

Цей материал також доступний

Ввечері 11 січня 2024 року до поліції надійшло повідомлення від диспетчера комунального підприємства про те, що на зупинці громадського транспорту по проспекту Героїв України у Миколаєві невідомий наніс тілесні ушкодження водійці тролейбусу, пошкодив її особисті речі та зник у невідомому напрямку.

Нагадаємо, ми писали:
Пасажир побив водійку тролейбуса в Миколаєві – поліція розшукує винного

“На місці події поліцейські з’ясували, що під час руху у тролейбусі зав’язалась бійка між двома чоловіками. Тоді водійка зупинила транспортний засіб, та пасажири покинули салон, у якому продовжували битись молодики. Аби припинити їхні протиправні дії, жінка сповістила про подію диспетчера для виклику екіпажу поліції та вийшла з кабіни водія до хуліганів. Почувши вимогу припинити бійку, один із чоловіків вдарив водійку в обличчя та розбив їй окуляри і мобільний телефон”, – повідомляє 12 січня відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У ході проведення першочергових слідчо-оперативних та розшукових заходів, а також за допомогою аналізу записів камер відеоспостереження, розташованих у тролейбусі, поліцейські відділення поліції №1 Миколаївського районного управління встановили особу зловмисника. Сьогодні правоохоронці розшукали чоловіка та доставили його до відділення поліції.

Ним виявився 33-річний місцевий мешканець, який притягувався до відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень.

За вказаним фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Нині вирішується питання про оголошення молодику про підозру. Санкція статті передбачає до пʼяти років обмеження волі.

Досудове розслідування триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button