Пригоди

Вшануймо Героя! В боротьбі з ворогом загинув воїн з Корабельного району Володимир Гоцуєнко

Вічна світла пам'ять нашому захисникові!

Цей материал також доступний

Мужній воїн з Корабельного району міста Миколаєва, 28-річний Гоцуєнко Володимир Юрійович поклав своє життя, захищаючи від росіцських окупантів свою рідну землю, сім’ю, всіх нас з вами… Віддаємо шану Герою, нехай пам’ять про нього залишиться у віках!

“На жаль, знову наш колектив схиляє свої голови в глибокій скорботі… З великим сумом у серці ми оголошуємо про непоправну втрату – загибель нашого колишнього випускника 2013 року Гоцуєнка Володимира Юрійовича, військового Збройних Сил України. Будучи вірним присязі, Володимир мужньо виконував військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув в районі с. Бердичі Покровського району Донецької області”, – повідомила адміністрація ВПУС.

“Народився Володимир 27 лютого 1995 року в Миколаєві. Після закінчення Миколаївської загальноосвітньої школи №49 у 2010 році вступив до Вищого професійного училища суднобудування м. Миколаєва. Володимир закінчив наш заклад, здобувши спеціальність «Складальник корпусів металевих суден, газорізальник». Завжди був відповідальним, старанним, готовим прийти на допомогу. Відійшовши дуже рано за межу вічності, він залишив по собі вагомий внесок, так і не доживши, не долюбивши… Вічна йому пам’ять, наша шана і вдячність. Співчуття мамі, братам! Герої не вмирають! Вони назавжди залишаються в наших серцях”, – сказано в повідомленні.

Прощання з Гоцуєнко Володимиром Юрійовичем відбудеться 10 січня 2024 року 0 12:00 в церкві Воскресіння Христового по пр. Богоявленському (зупинка біля вул. Кобзарської в Балабанівці). Просимо вшанувати пам’ять воїна, що віддав своє життя за нашу свободу!

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button