Пригоди

У Миколаєві 15-річна дівчина пішла з дому через заборону довго користуватись гаджетом

Її швидко знайшли поліцейські

Цей материал також доступний

Упродовж години миколаївські правоохоронці встановили місцезнаходження неповнолітньої, яка через образу за відібраний гаджет, пішла вигуляти собаку і близько трьох годин не поверталась додому. На щастя, з дівчинкою все добре, протиправних дій відносно неї вчинено не було, – повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Повідомлення від мешканки Миколаєва про те, що в Інгульському районі ще о 20:00 пішла з дому неповнолітня донька та зникла, надійшло до відділення поліції №2 Миколаївського райуправління 8 січня близько 22:50.

“На пошуки дівчини був задіяний увесь особовий склад територіального підрозділу поліції та ювенальні інспектори. У ході розшукових заходів дільничний знайшов її неподалік будинку, де вона проживає. Дівчина розповіла поліцейським, що не може знайти спільної мови зі своєю матір’ю, бо та забороняє їй довго користуватись гаджетом”, – йдеться у повідомленні поліції.

З неповнолітньою та її матір’ю поліцейські провели профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки та пояснили, чим міг обернутися її необдуманий вчинок.

Поліція Миколаївщини звертається із проханням до громадян повідомляти про зникнення дитини на спецлінію 102 одразу ж, як тільки ви помітили її відсутність.

Важливий момент — час звернення. Існує такий міф, що звертатися можна через три доби. Це насправді не так. Звертатись можна через 5 хвилин, коли ви помітили, що ваша дитина зникла. Чим швидше звернення, тим ефективніший пошук.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button