Пригоди

Вранці окупанти обстріляли ракетами 4 регіони - є жертви

Дані щодо постраждалих уточнюються

Цей материал також доступний

У понеділок, 8 січня 2024 року ,вранці російські окупанти атакували ракетами чотири регіони України, про що повідомляє міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

Так, у Запоріжжі рятувальники та поліцейські працюють на шести локаціях – ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. За оперативними даними, троє людей постраждали.

У Дніпропетровській області у Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, 8 пасажирів самостійно вибрались з салону. Загалом до медиків звернулись 20 людей, з яких 4 дітей. Пошкоджені житлові будинки.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок, одна людина загинула. Знищено приватний будинок і в Кривому Розі – троє людей можуть перебувати під завалами. Також руйнувань зазнав торговельно-розважальний центр.

Харківська область: за попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше 4 удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад, одна людина постраждала.

Також окупанти атакували місто Зміїв, зруйновано приватний будинок. Рятувальники визволили з-під завалів двох людей, ще одна особа може бути заблокована. Рятувальна операція триває.

Хмельницька область: у регіоні пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють рятувальники та поліцейські. Інформацію щодо потерпілих уточнюють.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button