Пригоди

Можливо, посадять: справу мешканця Снігурівки, що запустив феєрверк під час повітряної тривоги, передано до суду

Повідомляють в прокуратурі

Цей материал також доступний

Прокурором Снігурівського відділу Баштанської окружної прокуратури затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 36-річного мешканця Снігурівки за фактом хуліганства, – повідомляє пресслужба Миколаївської обласної прокуратури.

“Слідством встановлено, що в ніч з 1 на 2 січня поточного року, на вул. Інгулецькій біля багатоквартирних будинків у м. Снігурівка обвинувачений, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, в порушення чинних заборон на використання піротехнічних виробів, у період воєнного стану встановлених Указом Президента України “Про введення воєнного стану в Україні», Законів України “Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, “Про систему громадського здоров’я”, під час дії комендантської години та оголошеної повітряної тривоги по Миколаївській області, з хуліганських спонукань здійснив запуск піротехнічного виробу у кількості 105 пострілів”, – йдеться у повідомленні.

Вищевказані умисні протиправні дії зловмисника призвели до тривалого порушення громадського порядку, оскільки порушили спокій громадян на відпочинок у нічний час, а також надмірної тривожності упродовж дії оголошеної повітряної тривоги.

Санкція статті передбачає покарання у виді штрафу від 17 до 34 тис грн, арешт до 6 місяців або обмеження волі на строк до п’яти років.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button