Пригоди

Роботу єдиного в Україні виробника аптечок для ЗСУ паралізовано, - СБУ проводить обшуки

Про це повідомляє керівництво ТОВ “Київгума”

Цей материал також доступний

4 січня 2024 року роботу єдиного в Україні виробника аптечок для ЗСУ, ТОВ “Київгума”, паралізовано через обшуки, які здійснює Служба безпеки України.

Про це стало відомо з повідомлення ТОВ “Київгума”.

“Представники СБУ розпочали обшук близько 7-ї ранку, користуючись відсутністю керівництва компанії. На виконання судової ухвали, датованої ще 22.12.2023, силовики знайшли час лише сьогодні, коли генеральний директор компанії перебуває у відрядженні за кордоном”, – йдеться у повідомленні.

Як зазанчив на своїй сторінці в Facebook генеральний директор компанії Андрій Острогруд, підприємство паралізовано.

Обшуки проводяться одночасно за 6 адресами, при чому лише до обшуку в офісі “Київгуми” залучені близько 20 спецпризначенців. Також вже оголосили підозру одному з засновників та директорів компаній.

“Вже підписали підозру одному з засновників та директорів компаній. Наразі працюють кращі адвокатські об’єднання, встановлюємо всі обставини та доводи. Маю на меті завчасно поінформувати щодо мотиву такого тиску, про що напишу згодом (та про що вже неодноразово писав, як в соцмережах та і ЗМІ). Тож ми впевненні, що спростуємо всі сфабриковані докази та сумнівні підстави відкриття цієї справи (а наразі нам вже інкримінують “держзраду”). Ми надамо всі доводи та аргументи, спростуємо чи прокоментуємо ті чи інші “докази”, та впевнений, що зможемо надати аргументи, хто саме і за чиєю вказівкою виконує такий тиск”,- заявив Андрій Острогруд.

ТОВ “Київгума” займається виробництвом виробів з гуми, латексу, ПВХ, ТЕП і силікону, виготовляє понад 4000 найменувань продукції. Серед яких, зокрема, тактичні аптечки, тернікети, оклюзійні пов’язки тощо.

Гендиректор підприємства Андрій Острогруд є одним з ініціаторів громадського руху “Маніфест 42”, спрямованого на протидію корупційного тиску на бізнес з боку тилових силовиків.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button