Пригоди

У Харкові судили чоловіка через секс-відео його дружини з коханцем

Поліція здійснила "оперативну закупівлю" секс-відео.

Цей материал також доступний

У Харкові судили чоловіка, якого звинуватили у тому, що він зняв секс-відео за участі своєї дружини та невідомого чоловіка і нібито продавав на порносайті.

Про це йдеться у вироку Київського районного суду Харкова.

На суді чоловік провину категорично заперечив. Він зазначив, що не знімав порнографії та не знав, чим займається його дружина. 

Працівник поліції на суді заявив, що під час досудового слідства була здійснена “оперативна закупка” інтимного відео. Також ІР-адреса, з якої завантажили відео, належала підозрюваному.

“В ході оперативної закупки, був залучений конфідент, який поповнив рахунок на сторінці цього сайту та отримав доступ до відео порнографічного характеру. Гроші конфідент отримав згідно постанови. Зазначив, що, провівши аналіз електронної скриньки цього сайту, було встановлено ще декілька осіб, які переглядали відео на ньому, перерахувавши кошти. Повідомив, що трансляція зазначеного відео, була в мережі Інтернет”, – йдеться у свідченні правоохоронця.

Суд проаналізував докази слідства та визнав жителя Харкова невинним у виготовленні та поширені порно. Цей вирок ще можна оскаржити в апеляційному суді.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button