Пригоди

На Миколаївщині горіли будинки: загинуло двоє 50-річних чоловіків

Один - у дачному будинку, інший - у приватному

Цей материал також доступний

На території Миколаївської області протягом перших днів нового року сталось 12 пожеж, 6 з яких в житловому секторі, повідомляє ГУ ДСНС у Миколаївській області. За минулу добу зареєстровано три епізоди: на місцях двох пожеж виявлено тіла загиблих громадян, ще в одному випадку вогнеборці врятували власника будинку.

Врятований чоловік 1974 р. н., який проживає у с. Агрономія Арбузинської територіальної громади Первомайського району, на момент прибуття вогнеборців знаходився у помешканні, де загорівся дах. Рятувальники вивели господаря на свіже повітря, а медики швидкої допомоги оглянули постраждалого. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Під час гасіння пожежі дачного будинку на території садового товариства “Вечірня зоря” Мішково-Погорілівської ТГ Миколаївського району вогнеборці виявили тіло загиблого чоловіка 1973 р. н. Причини та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Тіло іншого загиблого чоловіка 1973 р. н. виявили місцеві жителі у кімнаті приватного житлового будинку в селі Бузьке Бузької ТГ Вознесенського району. При з’ясуванні обставин стало відомо, що пожежа виникла ще 1 січня на незначній площі, попередньо через коротке замикання електропроводки. Підрозділ ДСНС до гасіння не залучався.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button