Пригоди

Вистрілив в голову та тулуб: у Миколаєві бійка знайомих ледь не закінчилася трагедією

Чоловіку загрожує до 15 років ув’язнення

Цей материал також доступний

До Миколаївського районного управління поліції надійшло повідомлення від громадян про те, що у мікрорайоні Ліски у Миколаєві побились сусіди та під час конфлікту один чоловік стріляв у іншого.

“Медпрацівники сповістили про те, що до лікарні був доставлений миколаївець із вогнепальним пораненням голови та тілесними ушкодженнями. На місце події оперативно прибули патрульні, слідчо-оперативна група, слідчі слідчого управління, оперативники та криміналісти обласного главку поліції. З’ясовуючи обставини, за яких місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження, правоохоронці встановили, що між 41-річним потерпілим та його 36-річним товаришем виникла сварка, під час якої молодший з чоловіків завдав ударів по тулубу. Після чого, не припиняючи своїх дій, дістав пістолет та здійснив декілька пострілів в область голови та тіла потерпілого”, – повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

З місця події потерпілого чоловіка забрала швидка. Після скоєного нападник втік, невдовзі його розшукали поліцейські.

“Оперативники доставили 36-річного зловмисника, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, до управління поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив керівник Миколаївського районного управління поліції Іван Ващенко.

Наразі потерпілий перебуває у лікарні, його життю нічого не загрожує.

Поліцейські вилучили знаряддя злочину – пістолет травматичної дії і гільзи, та направили їх на експертне дослідження.

За процесуального керівництва прокуратури 36-річному зловмиснику слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 ККУ “Замах на умисне вбивство”. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 15 років ув’язнення.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button