ПригодиТема дня

Є загиблий: за добу в Корабельному районі сталося дві пожежі

Причини займань та обставини в обох випадках встановлюються

Цей материал також доступний

30-го та в ніч на 31 грудня 2023 року в Корабельному районі Миколаєва виникло дві пожежі в житловому секторі. На жаль, не обійшлося без жертв.

О 13:39 суботи, 30 грудня, до Служби порятунку сповістили про займання в житловому будинку по вул. Оранжерейній СВТ «Зорька» (мкрн Широка Балка). До місця виклику направлено черговий караул 5 державної пожежно-рятувальної частини у складі двох відділень та чергову зміну оперативно-координаційного центра Головного управління ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю, під час проведення розвідки, ланкою газодимозахисту в кімнаті вогнеборці виявили тіло чоловіка 1983 р.н. Пожежу площею 25 кв.м ліквідували о 14:17.

Ще один виклик про займання у побутовому приміщенні на 4-му поверсі 5-поверхового житлового будинку на пункт зв’язку 5 ДПРЧ надійшов о 23:46. Подія трапилась по пр. Богоявленському. Прибувши на місце, рятувальники за допомогою автодрабини дістали з приміщення чоловіка 1985 р.н., вподальшому від госпіталізації відмовився.

Пожежу ліквідували о 00:27 31 грудня на площі 30 кв.м. Через щільне задимлення вогнеборці працювали в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Причини займань та обставини в обох випадках встановлюються.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button