Суспільство

"Команда була: підготуватися до підриву", - Кім розповів, як ледь не підірвали мости в Миколаєві

Там навіть був "зіпсований телефон"...

Цей материал також доступний

Відома блогерка Раміна Есхакзай у своєму новому випуску на YouTube каналі “RAMINA” взяла інтерв’ю у голови Миколаївської ОДА Віталія Кіма та його дружини Юлії.

Одним із питань, які цікавили ведучу, була тема про підрив мостів у Миколаєві на початку повномасштабного вторгнення військ рф, на що Віталій Кім зізнався, що на початку обговорення цього питання був “зіпсований телефон”.

“Там навіть був зіпсований телефон. Команда була: підготуватися до підриву мостів. Скажемо так, без прізвищ. Офіцер, який відповідав за цей напрямок, чи комунікував, він прийшов з командою підірвати мости. Ми зібрали нараду з військовими і вистачило розуму перенабрати, уточнити, хто, де, згідно якого документу це виконувати… Був такий трохи хаос і це було по телефону”, – розповів Кім.

Як зазначив Кім, після телефонної розмови з уточненням стало зрозуміло, що мова йшла лише про підготовку, а не безпосередній підрив:

“Ми зателефонували: “Підтвердіть завдання. – Я не казав підірвати мости, я казав підготуватися на всяк випадок, щоб ми мали можливість підірвати мости”. І тут “Остапа понесло”. Я лаявся дуже сильно. Гарно, що гарно скінчилось, – сказав Кім.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button