Пригоди

Від ракетної атаки 29 грудня загинули 39 людей та 159 поранені, - Зеленський

Досі тривають роботи з ліквідації наслідків

Цей материал також доступний

Станом на 30 грудня 2023 року в Україні тривають роботи з ліквідації наслідків російської атаки, яка відбулась 29 грудня. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів.

Президент України Володимир Зеленський навів оновлені дані щодо загиблих внаслідок російського масованого удару 29 грудня.

За його словами, на даний час відомо про 39 загиблих і 159 постраждалих.

“Досі тривають роботи з ліквідації наслідків учорашньої російської атаки. Постраждало майже 120 міст і сіл – сотні цивільних обʼєктів”, – написав Зеленський.

Він подякував рятувальникам ДСНС України, працівникам і працівницям комунальних підприємств, поліцейським, і «всім, хто зараз на місцях допомагає, підтримує людей, розбирає завали й відновлює нормальне життя», а також світовим лідерам, політикам і громадським діячам, які засудили цю атаку.

“Кожен прояв російського терору знов і знов доводить – не можна зволікати з допомогою тим, хто протистоїть терору. Ми всі разом маємо перемогти терор”, – наголосив Зеленський.

Як повідомив мер столиці Віталій Кличко 1 січня у Києві оголошено днем жалоби.

“На цей час 16 тіл загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують працювати і до завтра розбиратимуть завали”, – повідомив про останні дані Кличко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button