Пригоди

На Миколаївщині співробітник виправної колонії збував наркотики на території установи

У нього виявили метадон та канабіс

Цей материал також доступний

Оперативники управління карного розшуку обласного главку поліції отримали інформацію про те, що 43-річний співробітник виправної колонії збуває нарковмісні речовини на території установи. У ході досудового розслідування правоохоронці зафіксували та довели причетність зловмисника до збуту наркоречовин, передає ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

Під час огляду місця події слідчі Вознесенського райуправління поліції виявили та вилучили у фігуранта 12 пігулок метадоновмісного лікарського засобу, чотири паперові згортки з речовиною рослинного походження – канабіс, грошові кошти, мобільний телефон.

Слідчі затримали чоловіка у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині за процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури поліцейські повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 ККУ «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкцією статті передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Усе вилучене поліцейські направили на експертне дослідження.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Правоохоронці встановлюють шляхи надходження наркотиків до фігуранта та інших осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button