Суспільство

Ярмарок благодійності: ліцеїсти з Корабельного району збирали на допомогу захисникам

Захід проходив одночасно в офлайн і онлайн форматі

Цей материал також доступний

26 грудня 2023 року в миколаївському ліцеї імені Олега Ольжича, що розташований в Корабельному районі, відбувся благодійний Різдвяний ярмарок на підтримку Збройних Сил України. Захід проходив одночасно в офлайн і онлайн форматі, з трансляцією в Україні та за кордоном, – повідомляє пресслужба міської ради.

До вітань доєдналися представники Міністерства закордонних справ України, активні волонтери і випускники ліцею (колишньої школи №1 ім. Олега Ольжича) з усіх куточків світу. До онлайн трансляції доєднався також міністр освіти і науки України Оксен Лісовий. Він підтримав ініціативу ліцею у прагненні не лише словом, а й ділом допомогти нашим захисникам, відзначив громадянську позицію учнів та вчителів закладу.

Оксен Лісовий

Ініціаторами ярмарку виступили педагог-організатор ліцею Анастасія Штепа та ще близько 100 небайдужих, які шукали ідеї зі створення лотів.

Учні ліцею, вчителі та батьки виготовили унікальні вироби, які розкупили за лічені хвилини. Тут були в’язаний котик-льотчик від дружини авіатора та психологині ліцею Любові Михайленко, унікальні блокноти з маяками Миколаєва, виконані вчителькою німецької мови Анастасією Бондаренко, майстерка від педагогів із дизайну уроку, іграшки-антистреси, прикраси, подушки та багато інших чудових лотів, зроблених власноруч.

Банка збору швидко наповнювалася, і навіть повітряна тривога не зупинила захід. Адже він відбувався в безпечному укритті, побудованому при допомозі благодійної організації «SaVED».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button