Суспільство

Для лікарні Корабельного району придбали рентгенівський апарат останнього покоління

Її нещодавно встановили у відділенні травматології та ортопедії

Цей материал також доступний

Для міської лікарні №5, розташованій у Корабельному районі міста Миколаєва, придбали рентгенологічне обладнання останнього покоління, про що повідомляє пресслужба міської ради. Йдеться про С-арку, яка дозволяє отримувати знімки високої якості, що дуже важливо для проведення діагностики та операцій. Новітню систему придбали за міський кошт. Її нещодавно встановили у відділенні травматології та ортопедії, де кожного дня здійснюють складні операції.

«З цим обладнанням ми зможемо більш якісно та швидше проводити оперативні втручання. Вони будуть менш травматичними. А значить пацієнти швидше одужуватимуть, – розповів завідувач відділення Олександр Марусан. – Ми зможемо збільшити кількість операцій, виконаних за день, і допомоги більшої кількості людей, які цього потребують.

С-арка зручна у використанні. Нею легко маніпулювати, аби зробити знімок необхідної частини тіла. А детальне зображення допомагає зменшити навантаження на очі хірургів під час тривалої роботи. Такі опції дуже цінують лікарі.

Відзначимо, що травматологи лікарні надають миколаївцям найрізноманітнішу допомогу.

«У відділенні виконується майже весь спектр операцій при травмах та захворюваннях опорно-рухового апарату, всіх можливих переломах кінцівок, тазу. Виконуємо усі сучасні методи остеосинтезу, а також реконструктивні операції на кістках та суглобах і заміну суглобів», – зазначив Олександр Марусан.

Загалом же у відділенні травматології та ортопедії щодня проводять біля 5 операцій. Лікарі регулярно замінюють суглоби, повертаючи пацієнтів до повноцінного життя.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button