Пригоди

Ворожий удар по Херсону: у житловому будинку загинули люди

Через російську агресію 4 людини загинули

Цей материал також доступний

Російська армія завдала удару по Херсону та влучила у житловий будинок, внаслідок чого загинули люди. Про це в оперативному зведенні станом на ранок 24 грудня 2023 року повідомляє очільник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін.

Цієї ночі з 23 на 24 грудня російська армія обстріляла центр міста. Через влучання артилерійського снаряда по житловому будинку постраждала родина.

“На місці загинув 87-річний чоловік та його 81-річна дружина. Вибухову травму, контузію та поранення ноги отримав 54-річний херсонець. Після надання допомоги він відмовився від госпіталізації”, – розповів посадовець.

За його словами, також у Центральному районі міста під час розбору завалів рятувальники знайшли загиблого чоловіка. Його особа встановлюється.

Загалом з 06:00 суботи, 23 грудня, по 06:00 сьогодні, неділі, противник здійснив 88 обстрілів регіону, випустивши 425 снарядів з мінометів, артилерії, “Градів”, танків, ЗУ-23-2, БПЛА та авіації, з них – 2 ракетних. Зокрема, по Херсону ворог випустив 71 снаряд.

Російські військові поцілили у житлові квартали населених пунктів області, медичні установи, навчальний заклад та об’єкти критичної інфраструктури у Херсоні.

“Через російську агресію 4 людини загинули, ще 9 – дістали поранення, серед них – дитина”, – додає Прокудін.

За даними Херсонської МВА Романа Мрочко, Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно 28 разів, для чого росіяни використали 105 снарядів та дві ракети.

Ураження зафіксовані у Херсоні, Садовому, Комишанах та Зимівці.

“Внаслідок російських ворожих обстрілів Херсонської міської територіальної громади три людини, на жаль, загинули, ще 8 – зазнали поранень різного ступеня тяжкості. Всім травмованим надана медична допомога”, – наголошує очільник міської адміністрації. Він також оприлюднив фото, на яких зафіксовані наслідки нічного обстрілу.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button