Суспільство

Для "Миколаївобленерго" відвели землю в Корабельному районі на будівництво електроопор

Депутати проголосували пакетом за проєкти "земельних" рішень. ВІДЕО

Цей материал також доступний

23 грудня 2023 року на позачерговій сесії у режимі відео-конференції депутати Миколаївської міської ради прийняли пакетом проєкти рішень щодо “земельних питань”.

Серед рішень, що стосувались Корабельного району, таких було 25, і одне з них – про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду АТ «Миколаївобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії по пров. 1 Янтарному, поблизу садиби №8 в Корабельному районі м. Миколаєва (забудована земельна ділянка).

Мова йде про будівництво та обслуговування 9 опор ПЛ-04 кВ, загальною площею 31 кв.м.  Згідно з рішенням міськради, цю територію надали АТ «Миколаївобленерго» в оренду на три роки.

“Замовнику:

– одержати документи, які посвідчують право на землю, в органах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно;

– забезпечити вільний доступ для прокладання нових, ремонту та експлуатації існуючих інженерних мереж і споруд, розміщених у межах земельної ділянки;

– виконувати обов’язки землевласника відповідно до вимог Земельного кодексу України”, вказано у відповідному рішенні міськради.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button