Суспільство

Можливі сніг та ожеледиця: патрульні попереджають про погіршення погоди на Миколаївщині

Поліція закликає без нагальної потреби не виїжджати на дороги області

Цей материал також доступний

23 грудня 2023 року на Миколаївщині очікується ускладнення погодних умов, у місті та області – сніг з ожеледицею. Патрульна поліція Миколаївщини закликає кожного учасника руху неухильно дотримуватися ПДР та не втрачати увагу ні на мить.

“Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, не перевищуйте швидкість. Радимо без нагальної потреби не виїжджати на дороги області”,  – закликають правооїоронці.

Варто також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при складних погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

“Особливо будьте обережними на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах. Якщо виникає необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково вмикайте аварійну світлову сигналізацію.

Паркуючи свої транспортні засоби, подбайте, щоб вони не стали перешкодою в роботі комунальної техніки.

Шановні пішоходи! Пам’ятайте, що зупинити автомобіль на ожеледиці раптово неможливо, тож перед початком переходу проїзної частини впевнюйтесь, що всі автомобілі зупинились та пропускають вас. Переходьте дорогу лише на пішохідних переходах та в жодному разі не намагайтесь перебігти проїзну частину перед транспортом, що рухається.

Будьте уважні та обережні! Ми завжди поруч!”, – йдеться в повідомленні.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button