Пригоди

Заволодів майном КП на 1,8 млн - ексінженеру "Миколаївоблтеплоенерго" присудили 8 років тюрми з конфіскацією

Суд призначив покарання у виді 8 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

22 грудня 2023 року колегія суддів Вищого антикорупційного суду ухвалила вирок, яким визнала винуватим колишнього головного інженера «Миколаївоблтеплоенерго», про це повідомляє пресслужба ВАКС.

Його визнано винуватим у вчинені злочинів, передбачених ч.5 ст.191 та ч.1 ст.366 Кримінального кодексу України, а саме в заволодінні майном комунального підприємства на суму 1751687,25 грн та службовому підробленні.

Суд призначив обвинуваченому покарання у виді 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 3 роки та з конфіскацією майна.

До набрання вироком законної сили до обвинуваченого застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобовʼязання з зазначеними в ухвалі процесуальними обовʼязками, зокрема, електронним засобом контролю.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку упродовж тридцяти днів з дня його проголошення шляхом подачі апеляційної скарги через Вищий антикорупційний суд до Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button