Пригоди

ЗСУ можуть взяти під вогневий контроль трасу через Армянськ, - Гуменюк

Траса М17 через Вірменськ, якою росіяни постачають із Криму живу силу та техніку на материкову частину України, може опинитися під дуже потужним вогневим контролем Сил оборони.
Про це в ефірі телемарафону повідомила речник об’єднаного прес-центру Оперативного командування Південь Наталія Гуменюк,  пише  Укрінформ.
“На Кримському півострові справді зосереджені накопичення і техніки, і живої сили, це відомий хаб, з якого ворог намагається підживлювати свої підрозділи, які працюють на материковій частині України, і час від часу їм вдається потроху підтягувати ці ресурси, хоча ця робота по оновленню людей і техніки для них надзвичайно складна, тому що фактично єдина траса, яка дозволяє повноцінно використовувати себе для поповнення ресурсів, – це М17 через Армянськ, тому що всі інші включають мости і неповноцінно функціонують.А М17, ворог відчуває, дуже скоро може виявитися під потужним вогневим контролем Сил оборони. Вже й зараз вони не почуваються там спокійно”, – повідомила Гуменюк.
Речник додала, що цей напрямок використовується росіянами також для гуманітарного забезпечення півострова, оскільки на ньому зосереджений потік цивільного транспорту росіян.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button