Пригоди

"Дружина хотіла налякати": воєнкоми заперечили, що затримали в Одесі чоловіка за допомогою "швидкої"

Наразі службове розслідування триває

Цей материал також доступний

В затриманні чоловіка в Одесі за допомогою автомобіля “швидкої” не брали участь співробітники територіальних центрів комплектування. Його затримали військовослужбовці на армійській швидкій “на замовлення” дружини постраждалого, – повідомили в Силах оборони Півдня України.

“Розбір обставин показав, що несвідома громадянка попросила свого знайомого, військовослужбовця одної з бригад, що виконує бойове завдання на сході України, “налякати мобілізацією” свого чоловіка, з яким перебуває у шлюборозлучному процесі і не може дійти згоди в розділі майна. Військовий піддався вмовлянням жінки і під час виконання завдань з доправлення (супроводу) до медичних закладів поранених та хворих бригади в місті Одеса, в порушення встановлених вимог та порядку, вмовив співслужбовців взяти участь у “залякуванні громадянина мобілізацією”, що було здійснено з використанням службового спеціального транспорту”, – йдеться у повідомленні.

Наразі службове розслідування триває, встановлюється ступень вини кожного учасника даної події щодо перевищення службових обов’язків, в ЄРДР внесено відомості про кримінальне правопорушення. Спеціальний автомобіль повернувся до бригади, де застосовується за призначенням.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button