Суспільство

Регіони, що постраждали від підриву Каховської ГЕС, отримають причепи із цистернами для води

А також там, де через російські обстріли відсутнє централізоване водопостачання

Цей материал також доступний

Державна служба України з надзвичайних ситуацій отримала 10 причепів із цистернами для перевезення питної води від Міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps. Про це 20 грудня 2023 року повідомляє пресслужба ДСНС.

Участь в офіційній церемонії передачі техніки й обладнання взяли т.в.о. директора Департаменту матеріального-технічного забезпечення та логістики ДСНС Віктор Ліканов і т.в.о. голови представництва Mercy Corps в Україні Стів Клаборн.

“Українським надзвичайникам, зокрема, надано 10 причепів «Палич» для транспортування вантажів, 10 ємностей для води та 10 помп з аксесуарами. Ці засоби будуть використовуватись у регіонах, що постраждали від катастрофи на Каховській ГЕС у червні цього року, а також там, де через російські обстріли відсутнє централізоване водопостачання”, – йдеться в повідомленні.

Довідково: Mercy Corps – міжнародна гуманітарна організація, яка працює у понад 40 країнах світу безпосередньо з місцевим населенням та за підтримки місцевих партнерських організацій для подолання наслідків збройних конфліктів, кліматичних змін та інших криз.

Mercy Corps від 24 лютого 2022 року надала ДСНС генератори, зарядні станції, електричні радіатори, дизельні обігрівачі.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button