Економіка

У регіональному відділенні Фонду держмайна не знають, коли МГЗ виставлять на аукціон

Обʼєктом опікується центральний апарат. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Фонд державного майна збирався до кінця 2023 року виставити на продаж Миколаївський глиноземний завод, який конфіскували у російського олігарха Олега Дерипаски, однак досі цього зроблено не було. У регіональному відділенні Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях не володіють інформацією щодо цього процесу, оскільки цим обʼєктом займається центральний апарат ФДМ.

Про це 20 грудня 2023 року під час брифінгу заявив заступник начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Одеській та Миколаївській областях – начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Миколаївській області Олег Сокол:

“Є обʼєкти, якими опікується регіональне відділення, є обʼєкти, якими опікується безспосередньо центральний апарат Фонду держмайна. У випадку Миколаївського глиноземного заводу мова йде про другий варіант. Він не входить до нашої компетенції, у нас немає інформації щодо стану підготовки, планової вартості, етапів здійснення всіх робіт. Ми підзвітні центральному апарату, а не вони нам. Тому відповіді в мене немає”, – зазначив він (передає видання “ПН”.).

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button