ПригодиСуспільство

Купівля самогону, спаювання малолітнього... Поліцейські "відпрацювали" Корабельний район, склавши 23 протоколи

У ході відпрацювання перевірили, зокрема, 12 розважальних закладів

Цей материал також доступний

Співробітники Миколаївського районного управління поліції, відділення поліції №3 Миколаївського райуправління поліції (обслуговує Корабельний район міста), ювенальної превенції разом із бійцями роти поліції особливого призначення та тактико-оперативного реагування патрульної поліції провели чергове оперативно-профілактичне відпрацювання Миколаєва. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївської області.

“Основне завдання відпрацювання — забезпечення публічної безпеки та порядку, профілактика вчинення кримінальних та адміністративних правопорушень на території міста, а також дотримання обмежень роботи в комендантську годину розважальних закладів. Так, у ході відпрацювання поліцейські перевірили 12 розважальних закладів, за результатами яких порушень встановлених обмежень не виявили”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці склали 23 адмінпротоколи, у тому числі за ст.178 КУпАП “Розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п’яному вигляді”, ст.177 КУпАП “Придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення”, ст.152 КУпАП “Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів”, ст.180 «Доведення неповнолітнього до стану сп’яніння”, ст.184 “Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей”, а також перевірили 5 осіб, які перебувають на профілактичних обліках.

Поліція закликає громадян дотримуватись обмежень комендантської години, яка на території області діє з 00:00 до 05:00 години!

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button