Пригоди

У Миколаївському районі місцевий мешканець незаконно заволодів автомобілем знайомої

За скоєний злочин 25-річному зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі

Цей материал також доступний

Ввечері 16 грудня 2023 року до відділення поліції № 7 Миколаївського районного управління надійшло повідомлення від 29-річної мешканка с. Благодатне Чорноморської територіальної громади про те, що її знайомий заволодів її автомобілем «Peugeot», про що повідомив Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

Потерпіла розповіла поліцейським, що домовилась із знайомим, що поїдуть разом у Очаків придбати запчастини до авто, яке він допоможе їй відремонтувати. Коли ж заявниця із молодиком приїхали до гаражного кооперативу, між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник сів за кермо транспортного засобу та зник із місця події.

Цього ж дня у ході проведених слідчо-оперативних заходів співробітники управління карного розшуку та місцевого відділення поліції знайшли транспортний засіб неподалік Чорноморки, а самого нападника у цьому ж селі.

Слідчі затримали 25-річного знайомого заявниці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Нині правоохоронці повернули автівку власниці.

За вказаним фактом слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Наразі вирішується питання про обрання відносно фігуранта запобіжного заходу.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадження здійснює Миколаївська окружна прокуратура.

Триває досудове розслідування.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button