Пригоди

На Миколаївщині п'яний депутат збив дівчинку, яка йшла по узбіччю

Водій наразі знаходиться у відділку поліції

Цей материал також доступний

У суботу 9 грудня 2023 року, в селі Богданівка Прибузької ТГ Вознесенського району сталася ДТП, в якій постраждала 15-річна дівчинка.

Про це редакції ПН повідомили місцеві мешканці.

Дорожньо-транспортна пригода сталася близько 23:00. Автомобіль Hyundai Tucson рухався по вулиці Нова Спортивна, дівчинка йшла йому назустріч по узбіччю. В результаті авто виїхало на узбіччя, де й збило дівчину.

Її з підозрою на забій кісток госпіталізували до лікарні. Наразі поліцейські очікують від лікарів інформацію про тяжкість травм, які отримала пішохід. В залежності від отриманої інформації буде надано правову кваліфікацію діям водія. Він наразі знаходиться у відділку поліції. У його крові виявили 1,29 проміле алкоголю.

ДТП на Миколаївщині за участі депутата

У відділі комунікації ГУНП у Миколаївській області ПН підтвердили факт ДТП.

Варто додати, що в місцевій групі у Facebook повідомили, що водієм автомобіля є депутат Прибузької сільради Юрій Корнєв. Він був обраний депутатом у жовтні 2020 року від аграрної партії.

За словами місцевих мешканців, це вже не перше ДТП за участю Корнєва. У минулому році також сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої постраждав пішохід.

Вознесенське районне управління поліції повідомляє, що за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння». Санкція статті передбачає до трьох років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до пʼяти років.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини автопригоди.

Поліцейські звертаються до громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини ДТП, звернутись до відділення поліції № 2 Вознесенського районного управління за адресою: смт Доманівка, вул. Центральна, 31, або за телефонами:(0252) 9-14-32, 095-040-20-77.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button