Суспільство

Зимові свята стартували: у «Казці» влаштували яскраве свято «До Миколая в Миколаїв»

Діти залюбки брали участь у різноманітних іграх і вікторинах

Цей материал також доступний

6 грудня 2023 року в дитячому містечку «Казка» яскравим святом «До Миколая в Миколаїв» стартував цикл зимових свят. Про це повідомили 7 грудня 2023 року в управлінні культури та охорони культурної спадщини. Захід проходив із дотриманням необхідних правил безпеки.

Святкова програма розпочалася з музичних вітань від творчого підрозділу Головного управління Національної поліції в Миколаївській області. Відомі новорічні та різдвяні твори лунали у виконанні музикантів оркестру, а також солістів ансамблю «Південний патруль». Тим часом дітлахів на святкову прогулянку містечком запросив сам Святий Миколай. Під час веселої ходи із чарівником герої улюблених дитячих казок весело закликали присутніх до головного святкового дійства, яке незабаром розпочалося у Дерев’яній фортеці.

Концертно-ігрова програма занурила і дорослих, і малечу у веселу святкову круговерть. Діти залюбки брали участь у різноманітних іграх і вікторинах, руханках і танцях. Хлопчики і дівчатка годували сніговичків, збирали для Святого Миколая бурульки та сніжинки й отримували від нього смаколики та подарунки.

На казковому майданчику веселу атмосферу свята підтримували творчі номери від вихованців міських закладів культури.

6 грудня також відзначається День ЗСУ, тож присутні щиро та тепло подякували нашим захисникам, які боронять українські міста та завдяки яким дітлахи можуть збиратися та такі заходи.

Зимові свята у Миколаєві стартували! Згодом на містян чекає відкриття ялинки у містечку «Казка».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button