СуспільствоТема дня

У Корабельному районі за 14,8 млн ремонтують дорогу в «Царському селі»

Вартість об'єкту складає 14 мільйонів 750 тисяч 400 гривень.

Цей материал також доступний

У Корабельному районі триває ремонт дороги по вулиці Рибній, яка є однією з найдовших в цій частині міста і «має стратегічне значення для району», – про необхідність ремонту, його значення та інші подробиці йдеться в матеріалі телеканалу “МАРТ”.

Як зазначила начальниця управління комунального господарства адміністрації Корабельного району Марина Волкан, “вулиця має стратегічне значення, тому важливо завершити всі відновлювальні роботи”. За її словами, ремонт вул. Рибної триває не менше 10 років, до того через її велику протяжність ремонтувати доводилося окремі ділянки – один-два квартали на рік.

“Цього року за рахунок додатково виділених коштів було прийнято рішення завершити ремонт на великій ділянці – від вулиці Мєндєлєєва до вулиці Липової (в так називаємому “Царському селі”, – прим. ред.). Будівельна довжина цієї ділянки – 910 погонних метрів. Площа ремонту складає 7750 квадратних метрів, бордюрів – близько 2 кілометрів. Вартість об’єкту складає 14 мільйонів 750 тисяч 400 гривень. Загальний термін робіт – два місяці, планується завершення у середині грудня”, – зазначила Марина Волкан.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button