СуспільствоТема дня

Проти «стихійки»: поліція з чиновниками "відпрацювали" Корабельний район

Виявлено порушення за статтею 152 Кодексу України

Цей материал також доступний

За минулий тиждень (з 27 листопада по 1 грудня 2023 року) спеціалісти відділу координації торгівлі та підприємництва адміністрації Корабельного району спільно з представниками відділу поліції №3 МРУП ГУНП України в Миколаївській області провели рейд – відпрацювання місць стихійної торгівлі на території Корабельного району м. Миколаєва з метою недопущення встановлення об’єктів незаконної торгівлі за адресами:

  • вулиця Самойловича, 24;
  • вулиця Металургів, 28-36;
  • вулиця Океанівська, 31;
  • проспект Богоявленський, 311;
  • проспект Богоявленський, 342.

Складено 4 протоколи за статтею 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» (порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів).

Матеріали направлено до адміністративної комісії при адміністрації Корабельного району для притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. Для галочки ) протоколов наклепали с копеечными штрафами , все остальное с каждого торгаша в карманчик !!!!!! Ментов нынче не плохо работать , всегда с куском хлеба будешь !!!!!!!! Если бы не крышевалось ментами , давно бы пустая там площадь была

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button