Пригоди

Подали недостовірну інформацію: розпочато справу проти КП "Миколаївська ритуальна служба"

Ритуальна служба надала інформацію на 11 днів пізніше встановленого строку

Цей материал також доступний

Згідно інформації, опублікованої на сайті Антимонопольного комітету України, Адміністративна колегія Південного міжобласного територіального відділення 28 листопада 2023 року розпочала справу за ознаками вчинення КП ММР «Миколаївська ритуальна служба» порушень законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації у встановлений строк та подання недостовірної інформації на вимогу голови Відділення.

У зв’язку з розглядом справи про порушення законодавства про захист економічної конкуренції, яке стосувалося ринку надання ритуальних та суміжних з ними послуг (з урахуванням поширення на території України COVID-19), Відділення проводило збір та аналіз доказів, отриманих, зокрема, від третіх осіб у справі.

Так, Відділенням було направлено вимогу про надання інформації до КП ММР «Миколаївська ритуальна служба», яка отримана уповноваженою особою.

“Ритуальна служба міста Миколаєва надала інформацію на 11 днів пізніше встановленого строку. Разом з цим, частина цієї інформації виявилася недостовірною”, – йдеться в повідомленні.

Зважаючи на це, ухвалено рішення про початок розгляду справи.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button